Panna cotta cu cafea si ciocolata

Reteta culinara Panna cotta cu cafea si ciocolata din categoria Dulciuri. Specific Italia. Cum sa faci Panna cotta cu cafea si ciocolata

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Panna cotta cu cafea si ciocolata

 

Ce îmi place la deserturile cu parfum de cafea. https://www.blogulluicatalina.com/2021/03/panna-cotta-cu-cafea-si-ciocolata.html

300 ml lapte de migdale 250 ml smantana lichida 2 plicuri de 2 g de cafea instant 1 plic de 6 g gelatină pudră 2 linguri bune de îndulcitor natural eritritol (sau 3 de zahăr) 3 pătrate de ciocolată neagră 100%.

Amesteca bine praful de gelatina cu 50 ml lapte rece de migdale.

Intr-o cratita se incinge restul de lapte cu smantana, indulcitorul si cafeaua.

Se amesteca si cand incepe sa fiarba se toarna gelatina si se amesteca bine.

Luați-o de pe foc. Se toarnă în borcane sau ramechine.

Tăiați ciocolata în bucăți și puneți-o în fiecare porție.

Se lasa sa se raceasca la temperatura ambianta apoi se da la frigider pentru cel putin 3 ore.

Minunat si usor acest desert!

Ingrediente Panna cotta cu cafea si ciocolata

300 ml lapte de migdale

250 ml de smantana lichida

2 plicuri de 2g de cafea instant

1 plic de 6 g de gelatina pudra

2 linguri bune de indulcitor natural erithritol (sau 3 de zahar)

3 patrate de ciocolata neagra 100%

Categorii