Panna cotta - reteta Chef Jakob Hausmann

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Panna cotta - reteta Chef Jakob Hausmann

Se pune la fiert smantana in care se adauga zaharul, sarea, coaja de lime si semintele batoanelor de vanilie. Se amesteca continuu si se tine la foc mic pana cand se reduce la ¾ din cantitatea initiala. Se ia de pe foc si se adauga gelatina inmuiata in prealabil in apa rece. Se strecoara si se toarna in forme, dupa care se tine la frigider pentru cca 4 ore. Reteta oferita si pregatita de Chef Jakob Hausmann in cadrul aniversarii a 1 an de restaurant Mica Elvetie in Centrul Istoric si 15 ani de excelenta in gastronomie. Sursa foto: Wide Magazine

Ingrediente Panna cotta - reteta Chef Jakob Hausmann

(pentru 10 portii)

1 kg si jumatate de smantana vegetala

150 g zahar

2 batoane de vanilie

4 foi de gelatina

5 g coaja de lamaie verde

1 praf de sare

Categorii