Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi
Reţetă de preparare a papanaşilor. Reteta culinara Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi din categoria Dulciuri. Cum sa faci Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi
Am venit şi eu fuguţa cu reţeta mea cu dragoste. Nici nu s-au răcit bine. Pentru azi am zis să nu întrec măsura şi să pregătesc un desert mai dietetic,ca să fac mai uşoară trecerea la “fără dulce”.Aşa că m-am gândit că nişte papanaşi din griş fiert în lapte şi apoi puşi la cuptor,ar fi tocmai buni. Eu am înlocuit zaharul cu Green Sugar,dar voi puteţi să folosiţi zahăr. Pentru crustă mi s-a părut mai potrivit să folosesc pişcoturi. O reţetă simplă pe care v-o recomand cu tot dragul.
Ingrediente Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi
600 g iaurt 10% grasime
200 ml lapte
120 g gris
3 linguri îndulcitor Green Sugar(sau zahar)
3 galbenusuri +2 albusuri
50 g unt
1 praf de sare
vanilie
10 buc piscoturi
70 g unt