Parfait cu fructe de padure (ice cream parfait with berries)
Instructiuni de preparare Parfait cu fructe de padure (ice cream parfait with berries)
Zaharul se pune la fiert cu 100 ml apa,amestecam ca zaharul sa se dizolve, din momentul fierberii mai lasam 3-4 minute,dupa care adaugam acest sirop in fir extrem de subtire,cu mixerul la turatie maxima ,peste albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Mixam in continuare pina se raceste compozitia,dupa care adaugam fructele zdrobite cu mixerul vertical si frisca batuta.tapetam cu folie alimentara o forma de tort cu inel detasabil,de 20 cm,o captusim cu biscuiti si turnam compozitia,deasupra ornam cu fructe si dam peste noapte la congelator.
Ingrediente Parfait cu fructe de padure (ice cream parfait with berries)
300 ml frisca
150 grame fructe de padure,+extra pentru decor,
150 grame de zahar brun,
2 albusuri de ou,
citiva biscuiti,10-12,depinde de ce forma si marime alegeti voi .