Pasca cu branza fara aluat!
Reteta culinara Pasca cu branza fara aluat! din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Pasca cu branza fara aluat!
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pasca cu branza fara aluat!
Rețete de Paște
-1 kg. brânză de vaci; -4 linguri faina de grau; -4 linguri gri; -6 oua + 1 ou pentru uns; -6 linguri de zahar; -1 esenta de vanilie; -200 gr.unt, 65% grasime; -4 linguri smantana, 30% grasime; -400 gr. Stafide aurii.-Intr-un castron punem ouale, zaharul, esenta de vanilie, un praf de sare si amestecam. Peste această compoziție se adaugă brânză de vaci dulce de casă, de fapt sunt delicioase perle de brânză, făină de grâu, gris, smântână, unt la temperatura camerei, un praf de sare, stafide, se amestecă compoziția și se toarnă într-o tavă rotundă în care hârtie de copt. a fost așezat. Se orneaza cu stafide in forma de cruce, se unge cu ou batut si se da tava la cuptorul preincalzit pentru aproximativ o ora. Verifica cu o scobitoare daca este gata, daca este gata scobitoarea va iesi din pastele curat. Se lasa in tava pana se raceste complet dupa care se poate scoate, .Sa ai pofta si de cei dragi!
Ingrediente Pasca cu branza fara aluat!
-1 kg.branza de vaci;
-4 linguri faina de grau;
-4 linguri gris;
-6 oua+1 ou pentru uns;
-6 linguri zahar;
-1 esenta vanilie;
-200 gr.unt,65% grasime;
-4 linguri mari smantana,grasime 30%;
-400 gr.stafide aurii.