Pasca cu mac, papaya si merisoare
Reteta culinara Pasca cu mac, papaya si merisoare din categoria Dulciuri. Cum sa faci Pasca cu mac, papaya si merisoare
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pasca cu mac, papaya si merisoare
Aluaturi de casa Anul acesta mi-am dorit o pasca mai deosebita/ M-am inspirat ca idee de blat umplut de pe blogul Iulianei Florentina Avram, o idee care mi-a placut foarte mult. Am adaptat ideea la gusturile familiei si am obtinut o pasca delicioasa cu umplutura aromata.
INGREDIENTE
Ingrediente Pasca cu mac, papaya si merisoare
Blat: 500 gr faina 250 gr lapte 25 gr drojdie 150 gr zahar 4 galbenusuri rom 1 plic zahar vanilat 1/2 lingurita sare coaja rasa de lamaie si portocala 100 gr unt 2 linguri ulei zahar pudra pentru decor Umplutura de mac: 130 gr mac 150 ml lapte 50 gr zahar 2 linguri pesmet 2 albusuri Crema de branza: 750 gr branza dulce 200 gr zahar 5 oua un praf de sare 1 plic zahar vanilat 70 gr unt topit si racit coaja rasa de portocale 150 gr papaya deshidratata 150 gr merisoare deshidratate 1 plic budinca de cocos
500 gr faina
250 gr lapte
25 gr drojdie
150 gr zahar
4 galbenusuri
rom
1 plic zahar vanilat
1/2 lingurita sare
coaja rasa de lamaie si portocala
100 gr unt
2 linguri ulei
zahar pudra pentru decor
130 gr mac
150 ml lapte
50 gr zahar
2 linguri pesmet
2 albusuri
750 gr branza dulce
200 gr zahar
5 oua
un praf de sare
1 plic zahar vanilat
70 gr unt topit si racit
coaja rasa de portocale
150 gr papaya deshidratata
150 gr merisoare deshidratate
1 plic budinca de cocos