Pasca cu umplutura de branza cremoasa

Reteta culinara Pasca cu umplutura de branza cremoasa din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Pasca cu umplutura de branza cremoasa
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pasca cu umplutura de branza cremoasa
INGREDIENTE
Ingrediente Pasca cu umplutura de branza cremoasa
Aluat:(de aici ies doua pasti rotunde mari)
1 kg faina
2 linguri unt
1 canita mica iaurt
2 linguri smantana
5 galbenusuri
100-150 gr zahar
30 gr drojdie
1 praf de sare
1 esenta vanilie
apa minerala
Crema:
700 gr branza de vaci dulce
200 gr branza Fagaras
2 linguri smantana
1 pahar zahar
5-6 oua
coaja rasa de la o lamaie
1 esenta rom
2 plicuri zahar vanilat
stafide
2 linguri de gris
1 ou pentru uns