Pasca cu umplutura de branza cremoasa

Reteta culinara Pasca cu umplutura de branza cremoasa din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Pasca cu umplutura de branza cremoasa

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pasca cu umplutura de branza cremoasa

 

INGREDIENTE
Aluat:(de aici ies doua pasti rotunde mari) 1 kg faina 2 linguri unt 1 canita mica iaurt 2 linguri smantana 5 galbenusuri 100-150 gr zahar 30 gr drojdie 1 praf de sare 1 esenta vanilie apa minerala Crema: 700 gr branza de vaci dulce 200 gr branza Fagaras 2 linguri smantana 1 pahar zahar 5-6 oua coaja rasa de la o lamaie 1 esenta rom 2 plicuri zahar vanilat stafide 2 linguri de gris 1 ou pentru uns

Ingrediente Pasca cu umplutura de branza cremoasa

Aluat:(de aici ies doua pasti rotunde mari)

1 kg faina

2 linguri unt

1 canita mica iaurt

2 linguri smantana

5 galbenusuri

100-150 gr zahar

30 gr drojdie

1 praf de sare

1 esenta vanilie

apa minerala

Crema:

700 gr branza de vaci dulce

200 gr branza Fagaras

2 linguri smantana

1 pahar zahar

5-6 oua

coaja rasa de la o lamaie

1 esenta rom

2 plicuri zahar vanilat

stafide

2 linguri de gris

1 ou pentru uns

Categorii