Pasca poloneza

Reteta culinara Pasca poloneza din categoria Dulciuri. Cum sa faci Pasca poloneza

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pasca poloneza

 

INGREDIENTE
Pt aluat: 1 pahar faina 1/2 pahar zahar pudra 1 ou 100 gr margarina sau unt 2 linguri cacao zahar vanilat 1 pahar lapte un plic praf de copt Pt umplutura 500 gr branza de vaci 2 oua 1 pahar zahar pudra 80 gr margarina pt creme sau unt zahar vanilat coaja rasa de lamaie si portocale 2 linguri faina 100 gr stafide inmuiate in rom sau coniac Pentru glazura: o tableta ciocolata amaruie

Ingrediente Pasca poloneza

Pt aluat:

1 pahar faina

1/2 pahar zahar pudra

1 ou

100 gr margarina sau unt

2 linguri cacao zahar vanilat

1 pahar lapte un plic praf de copt

Pt umplutura

500 gr branza de vaci

2 oua

1 pahar zahar pudra

80 gr margarina pt creme sau unt zahar vanilat coaja rasa de lamaie si portocale

2 linguri faina

100 gr stafide inmuiate in rom sau coniac

Pentru glazura:

o tableta ciocolata amaruie

Categorii