Pască turnată cu fructe confiate
Reteta culinara Pască turnată cu fructe confiate din categoria Dulciuri. Cum sa faci Pască turnată cu fructe confiate
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pască turnată cu fructe confiate
Mno, a trebuit să vin cu ceva dulce, după atâta carne! ;) PS Poze intermediare, nu prea am, dar mă credeți pe cuvântul Supreme Chef! ;) Creste si pofta buna! ;) PS :! si pentru finala ce am mai prins?) :)))
Brânză grasă 700 g, Ouă 8 bucăți, Zahăr de tuse 8 linguri, Zahăr vanilat cu aromă de rom Dr. Oetker 1 plic, Amidon 100 g, Făină albă de grâu 100 g, Griș de grâu dur 100 g, Coaja de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic , Sare Hymalaia ½ lingurita, Praf de copt Dr. Oetker 1 plic, Suc de lamaie aprox. 50 ml, cirese confiate aprox. 100 g, portocale confiate aprox. 100 g, lime confiate aprox. 100 g.Se amestecă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat, brânza de vaci, coaja de lămâie până se omogenizează.
Se adauga apoi faina, amidonul, grisul, praful de sare si praful de copt, amestecand pana se incorporeaza in amestecul de oua si zahar, iar aluatul obtinut se toarna intr-o tava termorezistenta tapetata cu hartie de copt, de data aceasta in cazul meu intr-un formă de silicon fin!
Coaceți tortul de Paște în cuptorul preîncălzit, aprox. 35 de minute la 180 de grade.
Dupa ce trece testul cu scobitoarea, aluatul se scoate de pe copt, se lasa la racit in tava cca. 60 minute 😉 apoi porție și pudra cu zahar pudra.
Bafta si bafta!
Ingrediente Pască turnată cu fructe confiate
Brânză de vaci grasă 700 g, Ouă 8 bucăți, Zahăr tos 8 linguri, Zahăr vanilinat cu aromă de rom Dr Oetker 1 plic, Amidon 100 g, Făină albă de grâu 100 g, Griș de grâu dur 100 g, Coajă de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic, Sare de Hymalaia ½ linguriță, Praf de copt Dr Oetker 1 plic, Zeamă de lămâie cca. 50 ml, Cireșe confiate cca. 100 g, Portocale confiate cca. 100 g, Limete confiate cca. 100 g.