Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

Pentru sos se topeste untul intr-o cratita.Se adauga faina si se caleste 1 minut, avand grija sa nu se arda.Se toarna laptele, putin cate putin, amestecand continuu.Se adauga coaja de lamaie, mierea si piperul si se lasa sosul sa fiarba pana cand incepe sa se ingroase.Se adauga branza si se lasa pana cand s-a topit complet. Pastele se fierb in apa cu sare comform intructiunilor de pe ambalaj, adaugand si spanacul in ultimele 3 minute de fierbere.Pastele si spanacul se scurg apoi se amesteca cu sosul preparat.

Ingrediente Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

200 gr paste (eu am folosit pipe rigate)

1 mana de spanac proaspat

tocat

Pentru so

50 gr unt

50 gr faina

500 ml lapte

Coaja rasa de la 1 lamaie

1 lingurita miere

¼ lingurita piper negru macinat

150 gr branza albastra (eu am folosit Bleu Village)

Categorii