Pavlova cu nutela si frisca

Reteta culinara Pavlova cu nutela si frisca din categoria Dulciuri. Cum sa faci Pavlova cu nutela si frisca

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pavlova cu nutela si frisca

 

Stiu, stiu, v-am inebunit cu Pavlova asta. Dar ce sa fac daca-mi place, e unul din pacatele mele dulci si cum iar am adunat de ieri si azi cateva albusuri (nu multe, de aia nici nu a iesit prea bombastica fusta, dar nu-i bai, o mananc si asa)....am pus iar de-o Pavlova mai ''latareata'' si-am combinat-o cu nutella, frisca, fragi, capsuni, mure si zmeura si-am incalecat pe cantarul pe care nu-l am si mai postez o Pavlova.....:)))))))))))))))))))))))) Era sa uit, ca am uitat sa fac poze la toate etapele, eu asa am crezut, ca am facut, dar surpriza, n-am facut...:))))))))))))))))

 

INGREDIENTE
Fusta Pavlovei 130 g albusuri 200 g zahar tos 10 g amidon alimentar 1 lingura otet Decor 50 g nutela amestecate cu 150 g frisca batuta fragi proaspeti capsuni proaspete mure congelate zmeura congelata

Am mixat bine albusurile cu un praf de sare, pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am continuat s amixez pana am obtinut o bezea ferma, am adaugat amidonul si am continuat s amixez cca 2-3 min, la final am adaugat si otetul si am mai mixat 3 min. Am tapetat tava de la aragaz cu hartie de copt, am asezat bezeaua in tava si am format fusta Pavlovei. Cuptorul l-am incins bine, apoi am redus focul la mic, am bagat tava in cuptor si am pus o lingura de lemn care sa tina departata usa cuptorului, am lasat cca 1 ora. Am scos din cuptor , am lasat sa se raceasca apoi am ornat-o cu nutela si fructe. Urmatoarea cred ca o sa fie cu cacao, ceva ciocolata, cine stie ce-mi mai trece prin cap.....:D

Ingrediente Pavlova cu nutela si frisca

Fusta Pavlovei

130 g albusuri

200 g zahar tos

10 g amidon alimentar

1 lingura otet

Decor

50 g nutela amestecate cu 150 g frisca batuta

fragi proaspeti

capsuni proaspete

mure congelate

zmeura congelata

Categorii