Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

-

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

 

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

100 gr brânză gorgonzola DOP  4 pere 30 gr miere Miez de nucă Câteva fire de cimbru proaspăt Piper După preferințe și câteva felii de prosciutto crudo Preâncălzim cuptorul la 180 de grade Celsius

Tăiem perele pe jumătate și facem o mică scobitură cu un cuțit sau o linguriță pentru a îndepărta sâmburii.

Așezăm jumătățile de pere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le punem la cuptor pentru maxim 15 minute, la 170 de grade C.

După ce le scoatem din cuptor, vom observa că perele sunt puțin crocante. Punem brânză gorgonzola în scobitura perei, apoi adăugăm miezul de nucă și peste turnăm firicele de miere.

Vezi și o rețetă delicioasă de Paste cu sos Gorgonzola

Ornăm cu câteva fire de cimbru proaspăt și un praf de piper.

Putem servi și alături de câteva felii de prosciutto crudo. Poftă bună! Tu știi care este semnul ce-ți confirmă că achiziționezi de la raft o brânză gorgonzola de calitate?

Ingrediente Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

100 gr brânză gorgonzola DOP

 4 pere

30 gr miere

Miez de nucă

Câteva fire de cimbru proaspăt

Piper

După preferințe și câteva felii de prosciutto crudo

Categorii