Pilaf cu carne de porc

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Pilaf cu carne de porc

Se curata legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeii cubulete iar morcovul se da pe razatoare.Se pune untul la topit intr-o cratita apoi se adauga legumele.

Pulpa de porc se taie in bucati.Dupa ce s-au muiat legumele se adauga pulpa de porc, putin piper si secretul gustului.Se lasa pe foc cam 10 minute. Daca este nevoie se amesteca.

In 500 ml de apa se dizolva bulionul si se adauga patrunjelul tocat. Se toarna peste carne si se lasa sa dea un clocot.Se adauga orezul ales si spalat (apa trebuie sa depaseasca orezul cam cu 1-2 degete).

Se da la cuptor pentru 20-25 de minute si nu se umbla cu lingura in el.Se serveste cu muraturi.

Ingrediente Pilaf cu carne de porc

500 g pulpa de porc fara os

o cana si jumatate de orez (cana de apa)

100 g unt

o ceapa

un morcov

un ardel

o lingura bulion

cateva fire de patrunjel

o lingura secretul gustului

sare

piper

Categorii