Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce - Cum se prepara Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

 

Prepară Poale-n brâu moldovenești după rețeta tradițională: aluat pufos, brânză dulce și arome autentice care te duc direct în inima Moldovei.  Pentru aceste Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce, sunt necesare ingredientele următoare: făină, lapte, ouă, unt, brânză, stafide, zahăr.

 

Ingrediente Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

Ingrediente Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

570 g făină de grau

2 lg zahăr

350 ml lapte

1 ou

50 g unt

7 g drojdie uscată

esență de vanilie și portocale

un praf de sare

Umplutură:

500 g brânză proaspătă

100-150 g zahăr

1 plic zahăr vanilat

1 ou

esență de vanilie și lămâie

50 g stafide

în plus:

1 ou pt uns

zahăr pudră

Categorii