Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce
Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce - Cum se prepara Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce
Prepară Poale-n brâu moldovenești după rețeta tradițională: aluat pufos, brânză dulce și arome autentice care te duc direct în inima Moldovei. Pentru aceste Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce, sunt necesare ingredientele următoare: făină, lapte, ouă, unt, brânză, stafide, zahăr.
Ingrediente Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce
Ingrediente Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce
570 g făină de grau
2 lg zahăr
350 ml lapte
1 ou
50 g unt
7 g drojdie uscată
esență de vanilie și portocale
un praf de sare
Umplutură:
500 g brânză proaspătă
100-150 g zahăr
1 plic zahăr vanilat
1 ou
esență de vanilie și lămâie
50 g stafide
în plus:
1 ou pt uns
zahăr pudră