Prajitura cu capsuni si sos de caramel
Asteptam de foarte multa vreme sa pregatesc aceasta prajitura. A durat atat de mult pentru ca am asteptat capsunii proaspeti si cu gust de capsuni adevarati, din propria gradina. Capsunii, pot sa spun ca sunt fructele mele preferate, ma fascineaza culoarea lor minunata si mirosul lor atat de imbietor. Aceasta prajitura este un delicioasa, capsuni combinati cu bezea si sos de caramel…wooow deja salivez.
Instructiuni de preparare Prajitura cu capsuni si sos de caramel
Ingrediente Prajitura cu capsuni si sos de caramel
Pentru pandispan:
5 oua
8 linguri zahar
8 linguri faina
3 linguri apa
2 linguri de ulei
1/2 lingurita praf de copt
un praf de sare
Pentru umplutura:
500g capsuni
6 linguri zahar
Pentru spuma (bezea):
5 albusuri
4 linguri de zahar
foaie de copt
unt pentru uns foaie de copt
un praf de sare
Pentru sosul de caramel:
5 galbenusuri
4 linguri zahar
50 g unt