Prajitura cu crema de branza

Reteta culinara Prajitura cu crema de branza din categoria Dulciuri. Cum sa faci Prajitura cu crema de branza

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu crema de branza

 

O prajitura usoara si aromata cu faina de cocos si crema usoara de branza cu aroma de piersici si fructul pasiunii

Rock: 4 oua 85 gr zahar brun un vârf de cuțit de sare vanilie 2 linguri ulei 40 gr faina de cocos 40 gr amidon 5 gr praf de copt Cremă: 500 gr crema de branza cu piersici si fructul pasiunii 200 gr frisca 5 gr gelatină 3 linguri de zahar pudra Decor: 30 gr ciocolata alba rasa Ouăle întregi la temperatura camerei, împreună cu sare și zahăr, se amestecă până ajung la consistența unei creme groase. Adăugați vanilia, uleiul și amestecați. Adaugati faina de cocos, amidonul si praful de copt si amestecati usor cu o spatula. Tapetați o tavă de copt cu diametrul de 20 cu hârtie de copt. Ungem peretii cu unt si turnam compozitia. Dam forma la cuptor la 170 de grade pentru 20 de minute sau pana se rumeneste usor. si se desprinde usor de margine. Scoateți forma și lăsați blatul să se răcească. Pentru crema se hidrateaza gelatina in 2 linguri de apa rece si se incinge la bain marie fara sa fiarba. Bate frisca tare.Luați o lingură și amestecați-o cu gelatina răcită, apoi turnați toată frișca. Adăugați zahărul pudră. Adaugam crema de branza si amestecam usor cu o spatula. Se monteaza prajitura cu un inel de 22 cm / Se aseaza blatul pe o farfurie si se monteaza inelul in jurul blatului (se pune hartie de copt in interiorul inelului) Se toarna crema deasupra. Se acopera cu folie alimentara si se da la frigider pentru cateva ore. Scoateți inelul hârtiei de copt. Deasupra presara ciocolata alba rasa.

Ingrediente Prajitura cu crema de branza

Blat: 4 oua 85 gr zahar brun un praf de sare vanilie 2 linguri ulei 40 gr faina de cocos 40 gr amidon 5 gr praf de copt Crema: 500 gr crema de branza cu piersici si fructul pasiunii 200 gr frisca 5 gr gelatina 3 linguri zahar pudra Decor: 30 gr ciocolata alba rasa

4 oua

85 gr zahar brun

un praf de sare

vanilie

2 linguri ulei

40 gr faina de cocos

40 gr amidon

5 gr praf de copt

500 gr crema de branza cu piersici si fructul pasiunii

200 gr frisca

5 gr gelatina

3 linguri zahar pudra

30 gr ciocolata alba rasa

Categorii