Prăjitură cu foi cu miere de albine

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prăjitură cu foi cu miere de albine

Se face crema conform indicațiilor de pe pachet, apoi se încorporează margarina în cremă, cu ajutorul mixerului (puțin câte puțin) și coaja de lămâie, până obținem o cremă fină și pufoasă (pozele cu crema nu mi-au ieșit bine și nu le pot posta). Pentru asamblarea prăjiturii, punem pe un platou prima foaie de prăjitură (în pachet sunt 4 foi), întindem un strat de cremă, apoi a doua foaie, gemul de caise, a treia foaie, iar cremă și la final foaia numărul patru.

Ingrediente Prăjitură cu foi cu miere de albine

• foi cu miere de albine (eu le-am cumpărat)

• cremă de tort cu gust de vanilie

• zahăr pudră vanilat

• 100 g margarină

• coajă de lămâie

• un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui

oricum un gem un pic acrișor)

Categorii