Prajitura cu mar crud si crema de vanilie
Instructiuni de preparare Prajitura cu mar crud si crema de vanilie
Se bat albusurile spuma foarte bine se adauga cele 6 linguri de zahar,pe rand.
Coaja de portocale si gelbenusurile uleiul si faina.
Merele curatate se dau pe razatoarea cea mai mica.
Peste mere adaugam lingurita de scortisoara si lingura de zahar.
Se lasa merele deoparte si facem crema dupa instructiunile de pe plic.
Ingrediente Prajitura cu mar crud si crema de vanilie
blat:
6 oua,
6 linguri zahar,
6 linguri ulei,
6 linguri faina,
arome
SIROPUL:
1 ceasca zahar,
1 ceasca apa,
1 vanilie mare,
un varf de lingurita cu scortisoara
Peste blat:
10 mere,
1 lingura zahar,
1 lingurita scortisoara.
CREMA:
1 plic crema de vanilie,din comert
250 ml lapte,
2 linguri zahar