Prajitura cu mere rase

Instructiuni de preparare Prajitura cu mere rase
Ouale se amesteca cu zaharul, se adauga bicarbonatul de sodiu stins cu otet, vanilia si scortisoara, apoi merele rase si faina.
Va rezulta o compozitie groasa si grease toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se introduce in cuptorul incalzit in prealabileste gata cand trece testul cu scobitoare..introducem o scobitoare in blat, daca aceasta ramane uscata blatul este copt.se lasa la racit si se acopera cu glazura.
pt glazura: Se fierb toate ingredientele , se lasa sa se rocoreasca putin si se intinde glazura pe blatul racit.
Ingrediente Prajitura cu mere rase
pt prajitura:
4 oua
800 g zahar
2 lingurite bicorbonat de sodiu
1 plic zahar vanilat
2-3 lingurite scortisoara
4 mere mari
400g faina-
pt glazura
7 linguri zahar
7 linguri apa
50g ciocolata
125g rama
3-4 linguri cacao