Prăjitură cu ricotta și prune (low carb, fără gluten)
Reteta culinara Prăjitură cu ricotta și prune (low carb, fără gluten) din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Prăjitură cu ricotta și prune (low carb, fără gluten)
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prăjitură cu ricotta și prune (low carb, fără gluten)
Reteta low carb si fără gluten. https://www.blogulluicatalina.com/2021/10/prajitura-cu-ricotta-si-prune-low-carb.html
250 gr ricotta 3 ouă 2 linguri de făină de cocos 4 linguri îndulcitor natural eritritol 3 linguri de iaurt Skyr 4 prune roșii 10 picături de stevie de vanilieBateți ouăle cu îndulcitoriul si picaturile de stevia.
Adăugați făina de cocos apoi iaurtul si amestecati.
Incorporați branza ricotta la final. Se amestecă bine și se toarnă într-o formă unsa cu unt (18/25 cm).
Puneți prunele roșii tăiate felii deasupra și introduceți în cuptorul preîncălzit la 180 ° C timp de 45 de minute.
Se lasă să se răcească, se decorează cu îndulcitor pudră.
Ingrediente Prăjitură cu ricotta și prune (low carb, fără gluten)
250 gr ricotta
3 ouă
2 linguri de făină de cocos
4 linguri îndulcitor natural eritritol
3 linguri de iaurt Skyr
4 prune roșii
10 picături de stevie de vanilie