Prajitura cu suc de portocale

Timp de preparare 5 ore

Dificultate Dificil

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu suc de portocale

Mod de preparare Galbenusurile se amesteca cu zaharul (se mixeaza foarte putin). Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza pana se incorporeaza toata cantitatea. Se adauga faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Apoi se incorporeza foarte usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul tapetata cu hartie de copt (dimensiune tava 35 x 25). Se coace in cuptorul preincalzit cca 25 min. Se lasa sa se raceasca in tava. Crema Untul moale se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza, esenta de vanilie, coaja de portocala si se omogenizeaza. Crema se intinde pe blatul racit si se da la frigider. Glazura Se prepara cele 2 plicuri de Pudding conform indicatiilor de pe plic, folosind sucul de portocale in loc de lapte. Cand este doar putin calduta, se adauga peste prajitura. Se lasa la rece aprox 2h, pana se intareste glazura.

Ingrediente Prajitura cu suc de portocale

PT BLAT: 6 oua, 100 ml ulei, 6 linguri zahar, 2 linguri cacao, 4 linguri faina, 1 plic praf de copt.

PT CREMA: 500 g branza de vaci, 200 g unt, 150 g zahar, 1 fiola esnta de vanilie, 1 lingura coaja de portocala.

PT GLAZURA; 850 ml suc de portocale, 2 plicuri pudinga de vanilie, 5 linguri zahar.

Categorii