Prajitura cu suc de rosii

Timp de preparare o ora si 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cu suc de rosii

Foile: se amesteca ingredientele lichide sarea si vanilia, apoi se adauga fainea cu praful de copt se framanta un aluat nelipicios care se da la rece 30 de minute. Se face crema din lapte sau apa si gris si cand acesta s-a ingrosat se da deoparte si se adauga aromele si untul amestecand bine sa se incorporeze. Se coc 3-4 foi pe fundul unei tavi 7-8minute fiecare. Dupa ce sau racit se asambleaza foaie, crema, gem de capsuni, foaie, crema, gem si ultima foaie. Se lasa pana a doua zi apoi se taie. Pofta buna!

Ingrediente Prajitura cu suc de rosii

Foi: 20 de linguri de zahar

20 de linguri suc de rosi

20 de linguri ulei

2 plicuri praf decopt

praf sare

vanilie

faina cat cuprinde. Crema: 1litru lapte sau apa

200g gri

1pachet unt

3 linguri coco

suc lamaie si coaja plus 400g gem de capsuni

Categorii