Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake

Timp de preparare 30 ore si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake

Pun si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cu lingura/spatula amestec usor de jos in sus pana la omogenizare.

Pun in tava unsa si tapetata cu faina, si coc mai intai la foc mic, iar dupa 10 minute la foc mediu, timp de 30 minute. (proba scobitorii)

Fac siropul : fierb apa + zaharul pana se topeste acesta iar cand s-a racit pun esenta.Fac budincile cum scrie pe plic iar cand s-au racit adaug untul frecat cu 2-3 linguri de zahar si amestec pana la omogenizare.

Insiropez blatul, pun budinca si nivelez .Pun si frisca batuta bine, nivelez, trag dungi cu dintii furculitei, pun margelusele. Dau la rece cel putin 3 ore.

Ingrediente Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake

pentru blat:

4 oua

120 g zahar

1 pliculet praf de copt

50 g cacao

80 g faina pentru

crema:

2 plicuri budinca de vanilie

6 linguri de zahar

800 ml lapte pt.budinca

220 g unt / margarina la temp.

camerei

Siropul :

150 ml apa + 3 linguri zahar + esenta portocale

Decor:

300 ml frisca + margeluse decor

Categorii