Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake
Instructiuni de preparare Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake
Pun si faina care a fost amestecata cu praful de copt si cu lingura/spatula amestec usor de jos in sus pana la omogenizare.
Pun in tava unsa si tapetata cu faina, si coc mai intai la foc mic, iar dupa 10 minute la foc mediu, timp de 30 minute. (proba scobitorii)
Fac siropul : fierb apa + zaharul pana se topeste acesta iar cand s-a racit pun esenta.Fac budincile cum scrie pe plic iar cand s-au racit adaug untul frecat cu 2-3 linguri de zahar si amestec pana la omogenizare.
Insiropez blatul, pun budinca si nivelez .Pun si frisca batuta bine, nivelez, trag dungi cu dintii furculitei, pun margelusele. Dau la rece cel putin 3 ore.
Ingrediente Prajitura cuburi de gheata / ice cubes cake
pentru blat:
4 oua
120 g zahar
1 pliculet praf de copt
50 g cacao
80 g faina pentru
crema:
2 plicuri budinca de vanilie
6 linguri de zahar
800 ml lapte pt.budinca
220 g unt / margarina la temp.
camerei
Siropul :
150 ml apa + 3 linguri zahar + esenta portocale
Decor:
300 ml frisca + margeluse decor