Prajitura rasturnata cu ananas

Pufoasa, racoritoare, dulce-acrisoara, prajitura rasturnata cu ananas si cirese, merge foarte bine alaturi de un pahar de lapte rece sau alaturi de un ceai aromat cu menta.

Timp de preparare o ora si 5 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Prajitura rasturnata cu ananas

Ungeti forma de copt cu unt si puneti caramel pe fund. Aranjati feliile de ananas deasupra.

Puneti cate o cireasa in fiecare rondea de anans (optional).

Bateti untul cu zaharul pana cand are o consistenta cremoasa. Adaugati ouale si amestecati bine.

Apoi adaugati faina si praful de copt si amestecati bine.

Varsati totul in forma de copt, peste rondelele de ananas

Coaceti 45 minute la 180°C.

Gata!

Ingrediente Prajitura rasturnata cu ananas

1 conserva de rondele de ananas

140 gr unt

150 gr zahar

5 oua

200 gr faina

1 plic de praf de copt

caramel

7 - 9 cirese (optional)

Categorii