Prajitura rasturnata cu ananas
Pufoasa, racoritoare, dulce-acrisoara, prajitura rasturnata cu ananas si cirese, merge foarte bine alaturi de un pahar de lapte rece sau alaturi de un ceai aromat cu menta.
Instructiuni de preparare Prajitura rasturnata cu ananas
Ungeti forma de copt cu unt si puneti caramel pe fund. Aranjati feliile de ananas deasupra.
Puneti cate o cireasa in fiecare rondea de anans (optional).
Bateti untul cu zaharul pana cand are o consistenta cremoasa. Adaugati ouale si amestecati bine.
Apoi adaugati faina si praful de copt si amestecati bine.
Varsati totul in forma de copt, peste rondelele de ananas
Coaceti 45 minute la 180°C.
Gata!
Ingrediente Prajitura rasturnata cu ananas
1 conserva de rondele de ananas
140 gr unt
150 gr zahar
5 oua
200 gr faina
1 plic de praf de copt
caramel
7 - 9 cirese (optional)