Prajitura sarbeasca, Tunischi

Reteta culinara Prajitura sarbeasca, Tunischi din categoria Dulciuri. Cum sa faci Prajitura sarbeasca, Tunischi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Prajitura sarbeasca, Tunischi
Bunatati pentru colindatori. Am gasit aceasta reteta intr-o revista si am facut-o si noi. Nu stiu cat de sarbeasca este :P, dar este foarte buna. Ne-a facut probleme cu taiatul si cu aspectul, dar merita... Noi am facut doua tavi, o sa vedeti si in poze, intr-una am pus foaie de copt, pe cealalta am uns-o cu ulei, a doua varianta, parca este mai buna. O sa trec ingredientele pentru o tava.
Ingrediente Prajitura sarbeasca, Tunischi
8 oua
16 linguri zahar
8 linguri faina
1 l lapte
300 g nuci taiate
1 borcan gem de caise
Pentru ornat:
500 ml frisca
100 g ciocolata rasa