Prajitura sarbeasca, Tunischi

Reteta culinara Prajitura sarbeasca, Tunischi din categoria Dulciuri. Cum sa faci Prajitura sarbeasca, Tunischi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Prajitura sarbeasca, Tunischi

 

Bunatati pentru colindatori. Am gasit aceasta reteta intr-o revista si am facut-o si noi. Nu stiu cat de sarbeasca este :P, dar este foarte buna. Ne-a facut probleme cu taiatul si cu aspectul, dar merita... Noi am facut doua tavi, o sa vedeti si in poze, intr-una am pus foaie de copt, pe cealalta am uns-o cu ulei, a doua varianta, parca este mai buna. O sa trec ingredientele pentru o tava.

Ingrediente Prajitura sarbeasca, Tunischi

8 oua

16 linguri zahar

8 linguri faina

1 l lapte

300 g nuci taiate

1 borcan gem de caise

Pentru ornat:

500 ml frisca

100 g ciocolata rasa

Categorii