Prajitura 'valurile dunarii'

Instructiuni de preparare Prajitura 'valurile dunarii'
Si visinele spalate curatate de cozi si samburi- merg si visine din compot intr-un bol mixam bine untul cu zaharul ouale se incorporeaza unul cate unul numai dupa ce s-au mixat bine in compozitie.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt si se adauga in ploaie peste compozitie. Compozitia se imparte in doua parti egale intr-una din ele se adauga cele doua linguri de cacao.
Intr-o tava tapetata cu ulei si faina se toarna compozitia fara cacao, apoi deasupra se niveleaza frumos cea cu cacao apoi se adauga visinile scurse.
Se da la in cuptorul incins in prealabil timp de 25-30 de minute faceti testul cu scobitoare...daca iese curat e gata.
Intre timp se pregateste budinca dupa instructiunile de pe plic plus eu a mai adaugat 2 linguri rase de amidon ca sa fiu sigura ca sta teapana dupa ce se raceste crema se mixeaza untul deasupra a ras ciocolata se da la frigider pt cateva ore cand crema se va intari si blatul va absorbi din umezeala cremei.
Mie mi s-a parut ca este mult mai buna a doua zi chiar si a treia zi blatul e mult mai umed.
Ingrediente Prajitura 'valurile dunarii'
blat :
250 g unt moale
250 g zahar
6 oua
350 g faina
2 linguri cacao
un plic praf copt
crema :
1 plic praf budinca vanilie
100 g zahar pudra
300 ml lapte
100 g unt