Pui cu sos garam masala

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa si usturoiul taiate marunt, sare dupa gust si amestecam pana ceapa incepe sa se inmoaie, dupa care punem garam masala si omogenizam. Adaugam vinul si sucul de rosii si lasam sa se evapore alcoolul, urmand apoi laptele de cocos si cateva linguri de apa. Lasam la foc mediu cca 20 de minute, amestecand ocazional. Se serveste cu orez alb si frunzulite de coriandru proaspat.

Ingrediente Pui cu sos garam masala

1/2 de pui

1 ceapa

1 catel de usturoi

1 lingura suc de rosii

200 ml lapte de coco

1 lingurita cu varf de garam masala

30 ml vin alb sec

sare

2 linguri de ulei de masline

Categorii