Raci in sos de mere

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Raci in sos de mere

Se spala racii bine,se baga in apa clocotind 6-7 minute,dupa care se scot se curata scotand carnea din coada acestora;se curata cele 2 mere de coaja si se taie cubulete foarte mici,cartofi se fierb dupa care se taie feli si se pun in farfurie; se pune intro tigaie un pic de ulei dupa care se caleste 2 minute carnea de rac,merele cubulete,2 catei de usturoi,bulionul si condimente dupa gust,pe langa cartofi si carnea de rac se face si un mujdei de usturoi mixat cu maioneza. Pofta buna!

Ingrediente Raci in sos de mere

7 raci medii

2 mere

8 catei de usturoi

50g bulion

50g maioneza

4 cartofi

un pic de verdeata si condimente dupa gust

Categorii