Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rafaello de casa, cu lichior de cocos

Untul se pune la topit, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste zaharul. Se da deoparte putin sa se raceasca. Se adauga lichiorul si se amesteca un pic compozitia. Intr-un castron, se amesteca laptele praf, 150 gr nuca cocos si napolitana sfaramata in bucatele mici. Se adauga cate putin, untul topit si se amesteca pana se incorporeaza tot untul. Se formeaza bilute mici care se tavalesc in nuca de cocos ramasa si se asaza in hartiute decorative. Mie mi-au iesit 80 portii.

Ingrediente Rafaello de casa, cu lichior de cocos

100 gr unt nesarat

150 gr zahar

250 gr lapte praf

200 gr nuca coco

50 ml lichior Pina Colada

50 gr napolitana

Categorii