Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa
Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa - Cum se prepara Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa:
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa
Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa Clatita pufoasa, ușor de preparat si perfecta pentru un mic dejun sau un desert delicios. Cu doar cateva ingrediente simple, vei obține o clatita impresionanta, cu margini crocante și interior moale. Aceasta reteta rapida te va cuceri prin gustul sau unic si textura aerata. Afla pas cu pas cum sa faci o clatita nemteasca perfecta Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: lapte, faina, zahar, ulei de cocos sau unt, miere, afine si zahar pudra
Ingrediente pentru Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa:
130 ml lapte 80 g faina 30 g zahar 2 lingurite ulei de cocos sau 1 cub de unt Afine dupa gust Un praf de sare 3 oua Coaja de lamaie Miere sau sirop de artar Zahar pudra pentru pudratCum se prepara Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa:
Spargem ouale intr-un bol, adaugam zaharul si un praf de sare, apoi mixam totul pana compozitia devine cremoasa. Adaugam laptele si faina, miam in continuare, pana la omogenizare.
Intr-un vas termorezietent pe care l-am uns cu ulei de cocos, punem cateva afine si turnam compozitia pentru clatite deasupra. Dam vasul la cuptor, la 220 grade pentru cca 30 de minute.
Radem putin coaja de lamaie deasupra, turnam miere din belsug si pudram cu zahar.
Pofta buna!
Sa incercati si reteta Kaiserschmarrn sau clatite rupte, sunt delicioase. Daca va doriti clatite clasice, simple si gustoase, va indemn sa incercati aceasta reteta de Clatite perfecte
Va recomandam sa incercati si reteta Clatite din Galicia
Ingrediente Reteta Clatita nemteasca, usor de preparat, pufoasa si delicioasa
130 ml lapte
80 g faina
30 g zahar
2 lingurite ulei de cocos sau 1 cub de unt
Afine dupa gust
Un praf de sare
3 oua
Coaja de lamaie
Miere sau sirop de artar
Zahar pudra pentru pudrat