Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra
Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra - Iata cum se prepara Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos.
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra
Fara gluten, low carb. Foarte bun, gustul năutului este foarte discret, puteți adăuga mai mult „zahăr” daca doriti. https://www.blogulluicatalina.com/2022/03/chec-cu-faina-de-naut-faina-de-cocos-si.html Pentru Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, faina de cocos, faina de naut, unt, lapte, crema, ciocolata, indulcitor.
Ingrediente Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra 4 oua 70 g faina de cocos 80 g făină de năut 1 lingura praf de copt 70 g de unt 80 g lapte 200 ml crema 100 g ciocolată neagră 85%. 75 g de îndulcitor Sukrin Gold sau 120 gr de zahar 25 de migdaleIata cum se prepara Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra
Separam albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma si se lasa deoparte.
Topim ciocolata cu untul la bain-marie.
Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Se amestecă gălbenușurile cu îndulcitorul sau zaharum 5 minute, se adaugă ciocolata topită și răcită.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt. Se adauga laptele si smantana si se amesteca.
Incorporati usor albusurile cu o spatula. Adăugați 15 migdale și amestecați.
Se toarna intr-o forma de chec unsa, se decoreaza cu restul de migdale si se da la cuptor pentru 40-45 de minute.
Tăiați-l în felii nu prea subțiri odată bine răcit!
Vezi si reteta de Prajitura cu fistic si ciocolata alba.
Ingrediente Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra
Ingrediente Reteta de chec cu faina de naut, faina de cocos si ciocolata neagra
4 oua
70 g faina de cocos
80 g făină de năut
1 lingura praf de copt
70 g de unt
80 g lapte
200 ml crema
100 g ciocolată neagră 85%.
75 g de îndulcitor Sukrin Gold sau 120 gr de zahar
25 de migdale