Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet
Reţetă de preparare a papanaşilor. Reteta culinara de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet din categoria Dulciuri. Cum sa faci Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet
Reteta de preparare a papanasilor De cate ori prepar deserturi cu branza(placinte, spaghete, cornuri sau prajituri), imi place sa combin branza de vaci proaspata cu branza sarata, in special cu telemea. gustul este unul deosebit de dulce + sarat, dar nu exagerat de sarat. Combin cam o parte de branza sarata cu doua sau cu trei parti de branza proaspata. Asa am procedat si la acesti papanasi si au iesit deosebiti fata de alta data cand i-am preparat doar cu branza proaspata de vaci.
Ingrediente Reteta de preparare a papanasilor cu amestec de branza si pesmet
Reteta de preparare a papanasilor
400 g branza proaspata de vaci
100 g branza telemea sarata
3 oua
3 linguri cu varf, zahar
3 plicuri zahar vanilat
3 linguri cu varf, pesmet
coaja rasa de la o lamaie
1 lingurita rasa, bicarbonat de sodiu
350 g faina
ulei pentru prajit
Pentru servit:
smantana
dulceata de trandafiri