Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten - Iata cum se prepara Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar.

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

 

Descoperă o alternativă sănătoasă și delicioasă la pasca tradițională cu rețeta noastră de pasca low carb. Bucură-te de gustul bogat și textura pufoasă a păștii, fără a compromite principiile unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați. Află cum să pregătești o pasca sănătoasă și satisfăcătoare, folosind ingrediente cu conținut redus de carbohidrați, fără a sacrifica aroma și aspectul autentic. Indulcește-ți sărbătorile sau momentele speciale cu o pasca low carb, care te va încânta pe tine și pe cei dragi. Descoperă acum rețeta noastră și bucură-te de savoarea tradițională într-o variantă adaptată nevoilor tale nutritive!   https://www.blogulluicatalina.com/2023/04/pasca-cu-ciocolata-alba.html  

Ingrediente Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

Pentru baza:

25 gr de nuca de cocos rasa 35 gr pudra de migdale 20 gr indulcitor natural érythritol

Crema de branza:

600 g branza de vaci grasa 120 g ciocolata alba (a mea era low carb) 30 g indulcitor natural sau zahar 100 g de mascarpone 5 oua, separate 2 linguri faina de cocos 50 g stafide arome: vanilie, coaja lamaie

decor:

stafide, ciocolata alba

Iata cum se prepara Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

Amestecati bine pudra de migdale cu nuca de cocos rasa si 20 gr de indulcitor.

Pregatiti forma detasabila (20 cm) ungeti-o cu unt (am pus hartie pe fund). 

Imprastiati, presarati amestecul obtinut pe pereti si pe fund (va ramane pe fund in mare parte). Pastrati 2 linguri din acest amestec pentru decorul final.

Dati 10 minute la cuptorul incalzit la 150 º C. scoateti si rezervati.  

Bateti albusurile spuma. 

Topiti ciocolata alba la bain-marie sau la microunde - puneti de 2 ori 30 de secunde la 900W, amestecati de fiecare data.

Amestecati bine (puteti folosi mixerul) celelalte ingrediente si adaugati ciocolata topita. 

Incorporarti apoi albusurile treptat, turnati in tava . 

Presarati deasupra amestecul cocos-migdale pastrat si decorati cu ciocolata alba si cu stafide.

Coaceti la cuptorul incalzit la 170°C timp de 35-40 minute (verificati cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca in tava si dai la rece minim 4-5 ore sau o noapte.

Scoateti din forma, taiati felii si serviti.

Dintre retetele low carb si fara zahar, va recomandam si Reteta de chec cu ciocolata neagra sau Prajitura cu fistic si ciocolata alba. La fel de gustoasa si dietetica este si Reteta de fursecuri cu faina de migdale si banane.

Ingrediente Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten

25 gr de nuca de cocos rasa

35 gr pudra de migdale

20 gr indulcitor natural érythritol

600 g branza de vaci grasa

120 g ciocolata alba (a mea era low carb)

30 g indulcitor natural sau zahar

100 g de mascarpone

5 oua, separate

2 linguri faina de cocos

50 g stafide

arome: vanilie, coaja lamaie

stafide, ciocolata alba

Categorii