Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten
Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten - Iata cum se prepara Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar.
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten
Descoperă o alternativă sănătoasă și delicioasă la pasca tradițională cu rețeta noastră de pasca low carb. Bucură-te de gustul bogat și textura pufoasă a păștii, fără a compromite principiile unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați. Află cum să pregătești o pasca sănătoasă și satisfăcătoare, folosind ingrediente cu conținut redus de carbohidrați, fără a sacrifica aroma și aspectul autentic. Indulcește-ți sărbătorile sau momentele speciale cu o pasca low carb, care te va încânta pe tine și pe cei dragi. Descoperă acum rețeta noastră și bucură-te de savoarea tradițională într-o variantă adaptată nevoilor tale nutritive! https://www.blogulluicatalina.com/2023/04/pasca-cu-ciocolata-alba.html
Ingrediente Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten
Pentru baza:
25 gr de nuca de cocos rasa 35 gr pudra de migdale 20 gr indulcitor natural érythritolCrema de branza:
600 g branza de vaci grasa 120 g ciocolata alba (a mea era low carb) 30 g indulcitor natural sau zahar 100 g de mascarpone 5 oua, separate 2 linguri faina de cocos 50 g stafide arome: vanilie, coaja lamaiedecor:
stafide, ciocolata albaIata cum se prepara Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten
Amestecati bine pudra de migdale cu nuca de cocos rasa si 20 gr de indulcitor.
Pregatiti forma detasabila (20 cm) ungeti-o cu unt (am pus hartie pe fund).
Imprastiati, presarati amestecul obtinut pe pereti si pe fund (va ramane pe fund in mare parte). Pastrati 2 linguri din acest amestec pentru decorul final.
Dati 10 minute la cuptorul incalzit la 150 º C. scoateti si rezervati.
Bateti albusurile spuma.
Topiti ciocolata alba la bain-marie sau la microunde - puneti de 2 ori 30 de secunde la 900W, amestecati de fiecare data.
Amestecati bine (puteti folosi mixerul) celelalte ingrediente si adaugati ciocolata topita.
Incorporarti apoi albusurile treptat, turnati in tava .
Presarati deasupra amestecul cocos-migdale pastrat si decorati cu ciocolata alba si cu stafide.
Coaceti la cuptorul incalzit la 170°C timp de 35-40 minute (verificati cu o scobitoare). Lasati sa se raceasca in tava si dai la rece minim 4-5 ore sau o noapte.
Scoateti din forma, taiati felii si serviti.
Dintre retetele low carb si fara zahar, va recomandam si Reteta de chec cu ciocolata neagra sau Prajitura cu fistic si ciocolata alba. La fel de gustoasa si dietetica este si Reteta de fursecuri cu faina de migdale si banane.
Ingrediente Reteta pasca cu ciocolata alba - Deliciu fara zahar si fara gluten
25 gr de nuca de cocos rasa
35 gr pudra de migdale
20 gr indulcitor natural érythritol
600 g branza de vaci grasa
120 g ciocolata alba (a mea era low carb)
30 g indulcitor natural sau zahar
100 g de mascarpone
5 oua, separate
2 linguri faina de cocos
50 g stafide
arome: vanilie, coaja lamaie
stafide, ciocolata alba