Rulada de spanac umpluta cu crema de branza

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Rulada de spanac umpluta cu crema de branza

Rețete gustoase de Paște Separăm ouăle, amestecăm gălbenușurile într-un bol cu ​​uleiul, spanacul, smântâna, făina, bicarbonatul de sodiu și puțină sare, și batem albușurile spumă cu un praf de sare. Folosind o spatulă, combinați ușor și amestecați cele 2 compoziții, până când totul se omogenizează bine. În tava mare de pe aragaz, puneți o foaie de copt și răsturnați compoziția rezultată. Se da la cuptor pentru aprox. 20 de minute. Cand este gata, o intoarcem pe o alta tava de copt si o rulam usor, folosind hartie. Se lasa asa pana se raceste complet.Intre timp amestecati crema de branza cu crema pana obtineti o crema usor de intins. (Eu folosesc o branza care nu se poate intinde atat de simpla pe rulada, de aceea am amestecat-o cu smantana, daca aveti alt fel de crema de branza puteti omite sa mai adaugati smantana). Cand foaia de rulada s-a racit complet, o deschidem usor, intindem crema de branza, apoi rulam din nou si rulada cu spanac este gata. Se lasa putin la frigider, apoi se poate servi! Este o idee grozavă pentru meniurile festive! Opțional, în umplutură puteți adăuga: mărar, pătrunjel, ceapă roșie...

Ingrediente Rulada de spanac umpluta cu crema de branza

6 oua

6 linguri ulei

6 linguri faina

1 lingurita bicarbonat de sodiu

6 linguri spanac maruntit (eu am folosit congelat

dar este foarte bun si proaspat

doar ca trebuie fiert

apoi maruntit)

3 linguri smantana

putina sare

200 g crema de branza

3 linguri smantana 15% grasime

Categorii