Rulada din carne tocata
Instructiuni de preparare Rulada din carne tocata
Se inmoaie painea intr-un castron cu apa.Se toaca ceapa si se pune intr-un castron,se pune porumbul scurs (1/3 din conserva mare),se pune oul (la mine s-a nimerit un ou cu doua galbenusuri),maslinele taiate felii in trei,painea stoarsa bine,gogosarul,piperul, sarea si mustarul.
Se pune apoi carnea.Le amestecam bine. Se unge o forma de cozonac cu ulei, se imbraca in hartie de copt, se unge cu ulei, se pune in ea carnea caraia ii dam forma de cozonac.
Se da la cuptor la 180*C pana se coace. Se serveste cu diverse garnituri de cartofi, de orez cu ciuperci, dovlecei prajiti.
Ingrediente Rulada din carne tocata
2 1/2 felii de paine
3 cepe
1 conserva mica de porumb
800 g carne tocata
1 ou
130 g masline verzi fara samburi
1/2 gogosar murat taiat fasiute fine
sare
piper
2 linguri de mustar care dau savoarea