Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Rulouri cu scortisoara - O reteta ingenioasa pentru un desert rapid - Cum se prepara Rulouri cu scortisoara - O reteta ingenioasa pentru un desert
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Andra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid. Rulourile cu scorțișoară sunt pe placul tuturor, dar ce-ai spune dacă le-ai face mult mai repede și fără coacere, fără timpi de așteptare și prea multă muncă? Sună bine, nu-i așa? Este vorba despre un desert super rapid și ușor cu care îți poți răsfăța familia sau îl poți prepara pentru prieteni, chiar și la picnic cu cei dragi. Pentru Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid ai nevoie de câteva ingrediente: foi tortilla, zahăr, scorțișoară, unt, crema de brânză și smântână lichidă.
Ingrediente Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid: 6 foi de tortilla 80 gr zahăr tos 30 gr scorțișoară 60 gr unt 100 gr cremă de brânză 100 ml smântână lichidă îndulcită 30 gr zahăr pudrăCum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:
Amestecă zahărul tos cu scorțișoara.
Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară.
Rulează fiecare lipie cu partea garnisită cu zahăr, în exterior.
Amestecă smântână lichidă cu zahăr pudră și adaugă crema de brânză. Mixează bine până obții o compoziție omogenă.
Servește rulourile cu acest sos delicios.
Incearca si reteta de Banana Bread, foarte aromata si gustoasa sau Rulouri cu scortisoara si glazura.
Iti recomandam si reteta de Strudele de post cu mere, foarte rapide si bune.
Poftă bună!
Ingrediente Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Ingrediente Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:
6 foi de tortilla
80 gr zahăr tos
30 gr scorțișoară
60 gr unt
100 gr cremă de brânză
100 ml smântână lichidă îndulcită
30 gr zahăr pudră