Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid

Rulouri cu scortisoara - O reteta ingenioasa pentru un desert rapid - Cum se prepara Rulouri cu scortisoara - O reteta ingenioasa pentru un desert

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid

 

Andra Mihail ne surprinde astăzi cu Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid. Rulourile cu scorțișoară sunt pe placul tuturor, dar ce-ai spune dacă le-ai face mult mai repede și fără coacere, fără timpi de așteptare și prea multă muncă? Sună bine, nu-i așa? Este vorba despre un desert super rapid și ușor cu care îți poți răsfăța familia sau îl poți prepara pentru prieteni, chiar și la picnic cu cei dragi. Pentru Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid ai nevoie de câteva ingrediente: foi tortilla, zahăr, scorțișoară, unt, crema de brânză și smântână lichidă.

Ingrediente Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid: 6 foi de tortilla 80 gr zahăr tos 30 gr scorțișoară 60 gr unt 100 gr cremă de brânză 100 ml smântână lichidă îndulcită 30 gr zahăr pudră

Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:

Amestecă zahărul tos cu scorțișoara.

Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară.

Rulează fiecare lipie cu partea garnisită cu zahăr, în exterior.

Amestecă smântână lichidă cu zahăr pudră și adaugă crema de brânză. Mixează bine până obții o compoziție omogenă.

Servește rulourile cu acest sos delicios.

Incearca si reteta de Banana Bread, foarte aromata si gustoasa sau Rulouri cu scortisoara si glazura.

Iti recomandam si reteta de Strudele de post cu mere, foarte rapide si bune.

Poftă bună!

 

Ingrediente Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid

Ingrediente Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:

6 foi de tortilla

80 gr zahăr tos

30 gr scorțișoară

60 gr unt

100 gr cremă de brânză

100 ml smântână lichidă îndulcită

30 gr zahăr pudră

Categorii