Samosas cu branza de capra si miere

Daca va plac combinatiile dulci / sarate, trebuie sa incercati si pe cea de branza de capra + miere! Astazi va propunem sa integram aceste arome in samosas :-) Si pentru a aroma un pic mai mult acest preparat, va rugam sa adaugati cimbru proaspat sau alte plante aromatice. Urmati cu atentie pasii de realizare a acestor samosas si fiti atenti la tehnica tehnica de pliere din videoclip.

Timp de preparare 38 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Samosas cu branza de capra si miere

Intr-un castron amestecati branza cu mierea si putin cimbru.

Pliati cele 4 foi de brick si taiati-le in 2.

Luati o jumatate foaie, pliati marginea rotunjita pana la marginea taiata si puneti o lingura de amestec de branza.

Indoiti samosa prin plierea foii in jurul branzei pentru a forma un triunghi. Continuati sa pliati triunghiul pana cand ramane o bucata mica. Aplicați ou batut pentru a sigila samosa.

Aranjati-le pe o foaie de copt si turnati ulei de masline peste fiecare samosa.

Coaceti 8 minute la 200°C.

Gata!

Ingrediente Samosas cu branza de capra si miere

200 gr branza de capra proaspata

3 linguri de miere

4 foi de brick

1 ou

cimbru

ulei de masline

Categorii