Samosas cu feta

Bucurati-va de aceste samosas cu branza feta, lamaie si cepsoara. O combinatie de arome crocante! Va vom insoti pas cu pas in realizare prin explicatiile si fotografiile noastre si va vom arata tehnica noastra de pliere.

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Samosas cu feta

Pregatiti umplutura: amestecati feta cu sucul de lamaie, cepsoara, sare si piper.

Taiati foile de brick in jumatate si pliati partea rotunda peste partea taiata.

Asezati o lingura mare de umplutura la capatul foii si pliati pentru a forma un triunghi.

Plati pana la capatul foii. Ungeti partea ramasa cu ou batut si lipiti bine pentru a sigila samosa.

Aranjati samosas pe o tava copt captusita cu hartie de pergament. Ungeti pe fiecare parte cu ulei de masline si coaceti timp de 10 minute la 200 ° C.

Gata!

Ingrediente Samosas cu feta

90 gr de feta

5 gr de cepsoara

1 lingura de zeama de lamaie

1 praf de sare

1 praf de piper

3 foi de brick

1 ou

1 lingura de ulei de masilne

Categorii