Sandvici cu icre daneze si ou
Reteta culinara Sandvici cu icre daneze si ou din categoria Sandvisuri. Specific Danemarca. Cum sa faci Sandvici cu icre daneze si ou
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sandvici cu icre daneze si ou
Rar servesc sandviciuri. Singura explicatie este ca ocolesc consumarea painii. Am primit de la fiul meu o cutie de icre daneze. Icrele daneze sunt icre de culoare neagra de capelin. Caplelinul este un peste migrator ce inoata in ape maritime mai reci, nordice. Stiu ca carcotasii vor incepe: degeaba ocolesti painea si consumi icrele acestea cu continut mare de colesterol, care conservate, mai au si o gramada de sare. Plus unt, plus ou !!!! Eu zic ca 15-20 gr icre daneze pe an, nu pot face rau. Asta, asa, de pofta ! Daca serviti sandviciul intr-o zi cu dezlegare la peste se prepara cu o margarina de calitate si fara ou.
Ingrediente Sandvici cu icre daneze si ou
1 lingura icre daneze
1 lingura unt / margarina
2 oua
2 felii paine
1/2 gogosar
codite de ceapa verde
zeama de lamie