Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

Reteta culinara din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

 

Easy - peasy, healty, cheesy... Ce ziceti de un sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus? Desi imi plac ciupercile, dupa pleurotus nu m-am dat vreodata in vant, daaaar am descoperit de curand o reteta de ciuperci pleurotus aromate cu tot felul de condimente si fripte apoi pe gratar.  

 

INGREDIENTE
4 felii de paine integrala 6-8 ciuperci pleurotus o mana de spanac proaspat 2 catei de usturoi 50 g unt 4 felii de cascaval Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc

Pregateste ciupercile pleurotus pentru fript: spalate, curatate bine, usuca-le cu un prosop.

Incinge tigaia gratar, adauga untul, cateii de usturoi taiati felii, apoi ciupercile intregi sau rupte in fasii daca sunt mai mari.

Condimenteaza cu amestecul de condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc si lasa-le la fript. Intoarce ciupercile pe ambele parti, sa se rumeneasca frumos. Pune aproape de final intr-o parte a tigaii si spanacul, cat sa se inmoaie usor. Amesteca de cateva ori cu o spatula de silicon, nu mai mult si da-l deoparte.

Pune feliile de paine la prajit tot in tigaie sau la toaster, apoi aranjeaza-le pe platoul de servit. Incalzeste putin si cascavalul, apoi pune repede fiecare fasie pe cate o felie de paine.

Peste cascaval merg cateva frunze de spanac si deasupra aranjeaza fasiile de ciuperci pleurotus, condimentate, aromate.

Daca vrei, poti sa le dai sandvisurilor cu cascaval si ciuperci o tenta usor picanta presarand putin chili pe deasupra.

Enjoy!

Ingrediente Sandvis cald cu cascaval, spanac si ciuperci pleurotus

4 felii de paine integrala

6-8 ciuperci pleurotus

o mana de spanac proaspat

2 catei de usturoi

50 g unt

4 felii de cascaval

Condimente: sare, piper, boia de ardei dulce, cimbrisor, cimbru, busuioc

Categorii