Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Reteta culinara Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

 

Am pregatit un sandvis cu muschiulet de porc, sos pesto si legume coapte, un sandvis plin de culoare, arome si texturi, numai bun pentru un pranz sau o cina rapida. Cu o zi inainte pusesem la cuptor un muschiulet de porc cu usturoi si sos de rosii, iar azi deja toata lumea stramba din nas. Cunoasteti toti senzatia... Mi-a venit ideea sa combin carnea ramasa cu niste legume coapte, puse la borcan cu usturoi si ulei de masline intr-o nebunie de sandvis.  Imediat va povestesc si cum l-am pregatit.   

 

INGREDIENTE
Ingrediente pt un sandvis: 2 felii de paine de secara cu seminte 50 g muschiulet de porc feliat, pregatit la cuptor 2 lingurite pesto de busuioc (pregatit in casa) Legume coapte conservate in ulei aromat cu usturoi si cimbrisor lamaita: 2-3 rondele de dovlecel 2 bucati vanata 2-3 fasii ardei copt Felii de usturo

Mai mereu cand pregatesti o friptura, iti mai ramane o parte pe care nimeni nu vrea sa o mai consume. O idee buna de a preveni risipa e sa folosesti si resturile ramase, pregatind un sandvis de exemplu.

Pregateste doua felii mari de paine buna. Una unge-o cu sos de la friptura, ca ii da gust bun, pe cealalta intinde sos pesto.

Feliaza subtire muschiuletul de porc si pune cateva fasii pe partea unsa cu pesto.

Scoate bucati de legume coapte din borcan, scurge-le nitel de uleiul in care au stat si pune-le pe cealalta felie de paine, peste sosul de la friptura, adauga si cateva rondele de usturoi, apoi suprapune feliile.

Preseaza feliile de paine intre ele usor, ca ingredientele si sosurile sa se intrepatrunda, apoi serveste sandvisul cu mare pofta. De la prima imbucatura te intampina o explozie de arome, crede-ma pe cuvant.

Ingrediente Sandvis cu friptura de porc, sos pesto si legume coapte

Ingrediente pt un sandvis:

2 felii de paine de secara cu seminte

50 g muschiulet de porc feliat, pregatit la cuptor

2 lingurite pesto de busuioc (pregatit in casa)

Legume coapte conservate in ulei aromat cu usturoi si cimbrisor lamaita:

2-3 rondele de dovlecel

2 bucati vanata

2-3 fasii ardei copt

Felii de usturo

Categorii