Sandvis cu ou, sunca si cascaval
Reteta culinara Sandvis cu ou, sunca si cascaval din categoria Sandvisuri. Specific Romania. Cum sa faci Sandvis cu ou, sunca si cascaval
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sandvis cu ou, sunca si cascaval
Când pregătești niște sandvișuri drăguțe și bune, șimți nevoia să fotografiezi și să postezi rețeta, mai ales când nu ai prea multe la acest capitol. Ceea ce am și făcut, căci despre mine era vorba. Totuși, nu eram chiar foarte hotărâtă să postez această rețetă, dar m-a încurajat cineva care mi-a spus că ar fi utilă pentru cei cu mai puțină experiență în bucătărie, cărora nu le reușesc nici ouăle ochiuri. Eu cred că fiecare gătește, mai bine sau nu, așa cum îi place, iar eu nu fac decât să vă arăt doar ceea ce fac, pe gustul nostru și pentru noi.
INGREDIENTE
Chiflele se taie pe orizontală și partea inferioară se unge cu unt.
Se curăță ceapa, se spală și se feliază.
Se fac două ouă ochiuri.
Peste jumătățile de chifle unse cu unt se pun feliile de cașcaval, apoi cele de mușchiuleț (șuncă, sau pastramă) și la urmă, oăle făcute ochiuri.
Se condimentează ouăle cu sare și piper.
Se adaugă măsline feliate și feliuțe de ceapă, se pun deasupra jumătățile superioare de chifle iar sandvișurile se prezintă pe farfurioare, alături de măsline, ceapă și roșii cherry.
Ingrediente Sandvis cu ou, sunca si cascaval
2 chifle pentru hamburger
2 felii de mușchiuleț, șuncă, sau pastramă
2 ouă ochiuri
2 felii de cașcaval
ulei de floarea soarelui
sare
piper
unt
măsline
ceapă roșie
roșii cherry