Sandvis Mozzarella
Reteta culinara Sandvis Mozzarella din categoria Sandvisuri. Specific Romania. Cum sa faci Sandvis Mozzarella
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sandvis Mozzarella
Ni se recomandă să stăm în casă și să gătim ce avem în frigider, ceea ce am și făcut. Cum mai aveam mini mozzarella (care sunt atât de drăguțe!) mi-a plăcut să fac rapid două sandvișuri pentru micul dejun. Unul numai cu produse lactate, iar celălalt (adică cel din poză) și cu o feliuță de ”cărniță”, ca să fie puțin mai consistent. Vi-l prezint, mai ales că am puține sandvișuri printre rețetele mele...
INGREDIENTE
Chiflele se taie orizontal în două.
Se curăță, se spală și se taie cepele. Se spală roșiile cherry și se înjumătățesc.
Se ung cele două jumătăți de chifle cu cremă de brânză, peste care se pun (sau nu!) feliile de șuncă și apoi mini mozzarella, jumătăți de roșii cherry, codițe de ceapă verde.
Se acoperă jumătatea de chiflă umplută, cu cealaltă jumătate, unsă și ea cu cremă de brânză și se fixează ansamblul, cu bețișoare.
Farfuria se completează cu roșii cherry, măsline și ceapă verde.
Ingrediente Sandvis Mozzarella
2 chifle pentru hamburgeri
12 mini mozzarella
cremă de brânză
1-2 felii de șuncă
roșii cherry
măsline fără sâmburi
ceapă verde
ceapă roșie