Sandvisuri cu omleta si bacon
Reteta culinara Sandvisuri cu omleta si bacon din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Sandvisuri cu omleta si bacon
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Sandvisuri cu omleta si bacon
Eu am pus din greseala prea multa drojdie la aceste sandvisuri pentru ca n-am mai stiut exact cata drojdie proaspata se foloseste la 500 g de faina si nici nu m-am mai uitat pe internet ca sa vad, asa ca va sfatuiesc sa puneti pe jumatate fata de cat am pus eu, adica 25 g. Pana la urma, chiar si asa, aluatul a fost bun si nu a mirosit a drojdie cum se spune ca se intampla de obicei. Pentru umplutura m-am inspirat de la Merisor.
Ingrediente Sandvisuri cu omleta si bacon
Aluat:
50 g drojdie proaspata (dar mai bine 25 g pentru ca eu am gresit si am pus prea multa);
o lingura zahar;
300 ml apa calda;
500 g faina;
o lingurita sare;
5 linguri ulei.
Umplutura:
2 ardei kapia;
140 g cascaval;
8 oua;
doua linguri ulei;
jumatate de lingurita de sare;
16 felii de bacon sandwich.