Sangria cu citrice

Avem toate ingredientele necesare pentru un aperitiv: sangria ca in Spania! Proaspata si gustoasa, o reteta deosebit de usor de facut. Este necesar sa se faca cu o zi inainte, astfel incat sa aiba destul timp sa se macereze si sa dezvaluie toate aromele sale :-) Urmati indicatiile noastre explicate mai jos. Noroc ;-)

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Sangria cu citrice

Taiati portocalele si lamaile in felii si puneți-le intr-un vas mare de salata.

Se toarna vinul roșu, se adauga zahărul, batonul de scortisoara si Cointreau-ul. Se amesteca si se pune la rece timp de cel putin 24 de ore.

Inainte de servire, adaugati limonada si amestecati.

Gata!

Ingrediente Sangria cu citrice

75 ml vin rosu

3 portocale

3 lamai

40 gr zahar

1 baton de scortisoara

500 ml limonada

30 ml Cointreau (optional)

Categorii