Sangria rosé

Pentru un aperitiv proaspat si fructat, alegeti o sangria de casa! Inlocuiti vinul rosu cu vin rosé, aranjati totul intr-un vas mare de salata si permiteti tuturor sa se serveasca! Pe partea de fructe, aromele amare de grapefruit se vor potrivi minunat cu aciditatea zmeurei. Noroc!

Timp de preparare 2 ore si 10 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Sangria rosé

Turnati vinul rosé într-un castron mare de salata, apoi adaugati sucul de grapefruit, romul si zahar brun si amestecati.

Taiati grefele felii si adaugati-le in castron. Adaugati zmeura, amestecati si puneti in frigider timp de 2 ore.

Adaugati limonada, amestecati si serviti!

Gata! Noroc!

Ingrediente Sangria rosé

700 ml vin rosé

500 ml suc de grapefruit

40 gr zahar brun

100 ml de rom

2 grapefruit

125 gr zmeura

330 ml limonada

Categorii