Shortbread cu Rooibos si menta marocana

Reteta culinara Shortbread cu Rooibos si menta marocana din categoria Dulciuri. Specific Marea Britanie. Cum sa faci Shortbread cu Rooibos si menta marocana
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Shortbread cu Rooibos si menta marocana
Acesti biscuti englezesti/ scotieni sunt perfecti pentru ceai si foarte apreciati pentru textura lor crocanta si gustul surprinzator. Am folosit un mix de Rooibos cu menta marocana (varianta foarte parfumata a izmei) si coaja de portocala.
Ingrediente Shortbread cu Rooibos si menta marocana
2 cani faina
jumatate de lingurita de sare
jumatate de cana si 2 linguri de zahar pudra
o lingurita esenta de vanilie
un pachet de unt
o lingurita de apa
2 linguri de "ceai" (Eu am folosit Rooibos Orange-Peppermint)