Sos de hrean

Reteta culinara din categoria Sosuri. Specific Franta. Cum sa faci Sos de hrean

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sos de hrean

 

 Acest sos de hrean cu smantana se poate folosi la fripturi . Merge de minune la carnea afumata si la cea de vacuta .

 

INGREDIENTE
2 linguri unt 1 lingura faina alba 4 linguri hrean in otet 8 linguri smantana sare chilli macinat Untul se infierbanta intr-un vas mic -respectiv o tigaita . Adaugati faina alba si amestecati . Se da focul la minim si se stinge cu smantana . Incorporati hreanul si amestecati . Presarati pe deasupra piper rosu macinat sau chilli . Folositi sosul servit caldut la friptura de vacuta , carne afumata sau mezeluri de casa.

Ingrediente Sos de hrean

2 linguri unt

1 lingura faina alba

4 linguri hrean in otet

8 linguri smantana

sare

chilli macinat

Categorii