Sos de pătrunjel

Reteta culinara Sos de pătrunjel din categoria Sosuri. Cum sa faci Sos de pătrunjel

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Sos de pătrunjel

 

Recunosc că pentru sosul ăsta e vinovată Nico ;) m-a uns pe suflet și papilele gustative;) L-am degustat și savurat când a fost alături de mine, la vernisajul, Panacris,  Culoare și savoare, susținut de Zepter ;) Dacă mi-a rămas pe retină și în papilele gustative, a trebuit să-l prepar. Mno, acum i-a venit momentul. Un sos simplu, dar tare proaspăt și aromat!;)    L-am savurat alături de o supă cremă din legume. Tare bine a completat gustul. Mulțumesc Nico! ;) 

 

INGREDIENTE
Pătrunjel proaspăt 1 legătură, Ulei de măsline 3 linguri, Zeamă de lămâie cca. 50 ml.

Firele de pătrunjel se toacă mărunt, cât se poate, manual. Dacă aveți vreun blender prin zonă, vă ușurați mult munca. Apoi adăugați zeama de lămâie și uleiul de măsline, amestecați până ce se obține un sos omogen și serviți cu preparatele preferate, în special supe crème sau piureuri din legume.

Spor și poftă bună!

Ingrediente Sos de pătrunjel

Pătrunjel proaspăt 1 legătură, Ulei de măsline 3 linguri, Zeamă de lămâie cca. 50 ml.

Categorii