Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste

Timp de preparare 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste

Bagati in robotul de bucatarie la taiat bine patrunjelul, sucul de lamiie,uleiul, sare si piper. Cu ceva de masurat, masurati cantitatea din robot. La o masura de patrunjel adaugati 2 masuri de iaurt. Gustati si adaugati lamiie, sare sau piper daca mai doriti dupa gustul dumneavoastra.(Sareaza si pipereaza un pic mai mult pt ca este o cantitate marisoara) Serviti sosul cu peste sau cu alte gratare dupa pofta inimii. Este delicios. Sunt curioasa daca-l incerca-ti, parerea dumneavoastra.

Ingrediente Sos de vara racoros cu patrunjel pentru gratare de carne sau peste

iaurt nu f gra

2 buchetele de patrunjel spalat si curatat

150 ml de ulei de masline

sucul de la o jumatate de lamiie nu f mare

sare si piper

Categorii